Diana Șoșoacă a oferit informații bombă despre ceea ce a fost cât ce să facă. Ea a primit o ofertă pentru o funcție importantă. Mai mult chiar, liderul AUR a fost chiar la un pas să plece din România. Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, Diana Șoșoacă a povestit lucruri neștiute din viața sa personală. Avocata a spus că a fost la un pas să părăsească România pentru o perioadă lungă de timp.

Diana Șoșoacă a susținut că provine din Macedonia.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin”, a dezvăluit Șoșoacă.

Ea a susținut că era cât pe ce să plece din România. Motivul l-ar fi reprezentat o ofertă pe care ar fi primit-o. Șoșoacă a fost cât pe ce să se angajeze pe un post în cadrul Ministerului Justiției din Canada.

Diana Șoșoacă a renunțat de dor

”Am stat în Canada o lună şi jumătate. Chiar am avut posibilitatea să mă angajez la Ministerul Justiţiei de acolo, însă n-am putut. Am venit acasă de de dor. Nu am fost niciodată în Rusia. Mi-ar fi plăcut să merg să vizitez palatele, dar uite că nu a fost să fie. N-am nicio legătură cu Rusia. În Canada am fost la prietena mea.

Au fost nişte posibilităţi, dar le-am refuzat. Chiar lucram atunci în Departamentul de Comerţ Exterior, unde fusese schimbarea aceea, când câştigase PDL-ul. Eu eram pe cabinetul ministrului. Şi am plecat un timp pentru că erau acele discuţii cine rămâne, cine nu rămâne.

Eu oricum aveam profesia mea de avocat, nu mă interesa. Nu am vrut să particip la acele discuţii interminabile şi mi-am luat un concediu fără plată şi am plecat o lună şi jumătate la prietena mea în Canada”, a spus Șoșoacă.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea