Decizie de ultim moment în cazul monstrului din Caracal. Cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa. Astfel, s-a decis ca dosarul  şi bărbatul bănuit de omorârea Alexandrei Măceşanu să fie duși în Craiova.

Totul s-a întâmplat în această dimineață. Parchetul a declinate dosarul către DIICOT, conform prim-procurorului unităţii de parchet, Anca Anuţa. Suspectul Gheorghe Dincă nu a fost audiat pe timpul nopţii, fiind trimis la Craiova, unde la DIICOT există deja un dosar de cercetare penală de trafic de persoane, iar suspectul are legătură cu acest dosar, anunță adevarul.ro.

Acesta a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, după ce forţele de ordine au creat cu greu un culoar prin mulţimea adunată al poarta suspectului. Oamenii, revoltaţi de cele întâmplate, au cerut pedeapsa capitală pentru suspect, acuzând totodată lipsa de fermitate a autorităţilor, dar mai ales lentoarea acestora în acţiune, Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din dobrosloveni, dispărută încă de miercuri, 24 iulie, reuşind să sune joi şi să anunţe unde se află, însă poliţiştii au ajuns la ea de-abia vineri dimineaţă, anunță sursa citată.