Avocatul lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceșanu, a declarat că apelurile la 112 au venit de pe telefonul clientului său.

„Din câte am înțeles, da, apelul era făcut de pe telefon. Nu a explicat. Nu recunoaște”, a declarat avocatul Alexandru Bogdan.

Surse din cadrul Poliţiei spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 şi să anunţe că a fost violată şi sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgenţă 112 aparţinea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

Cert este că Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acţionat la Caracal.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.