Prezenți în emisiunea ”Be EU” de la Antena 3, cei doi au vorbit despre cei care nu fac jocul României în Parlamentul European.

”Da! Îi vom demasca! Dacă în țară ne-am războit, atunci când venim cu avionul la Bruxelles, stăm de vorbă. Indiferent de interesele pe care le avem în țară, în funcție de partid, aici, la Bruxelles, trebuie să susținem interesul României. Dacă cineva, indiferent din ce partid, se va opune când este vorba de interesele României… vreau să văd ce vor zice unii pe renegocierea subvenției pe agricultură, vreau să văd ce vor spune unii pe fondurile de coeziune. Fără să fiu răutăciune și fără să atac vreau să zic că unii colegi se uită mai mult la interesul unuia dintre cele două mari state, nu la interesul țării lor. Nu e în regulă, iar lucrurile acestea vor fi demascate”, a zis Rareș Bogdan la Antena 3.

”La Bruxelles, se vorbește deja, pe holuri, despre marionetele care au fost puse în poziții importante pentru a duce politica unui alt stat. Trebuie să-i tragem la răspundere în țară! Ei trebuie demascați, arătați cu degetul și marginalizați până când înțeleg că trebuie să duci mai departe politica țării din care provii, nu pe cea care te numește sau care te promovează sau care te mângâie pe cap”, a adăugat Carmen Avram.