Rareș Bogdan continua ofensiva totală la adresa Guvernului Dăncilă. Europarlamentarul PNL a lansat un atac fără precedent la adresa premierului, dar nu l-a iertat nici pe Teodor Meleșcanu, socotit responsabil pentru dezastrul votului din Diaspora.

Rareș s-a năpustit pur și simplu la adresa titularului de la Externe, dar nu a iertat-o nici pe Carmen Dan, ministrul de Interne.

”Nu am văzut ca doamna Dăncilă să-l retragă pe domnul Meleșcanu sau pe Carmen Dan după alegeri. Dacă doamna Dăncilă înțelegea ceva din vot, ar fi făcut minim o reparație față de oamenii care au stat la cozi și care au fost umiliți pe 26. Dânsa l-a susținut în continuare pe domnul Meleșcanu, care a devenit de-a dreptul impertinent, ceea ce nu credeam că voi spune vreodată despre un om cu o astfel de carieră în diplomația românească, dar în momentul ăsta este de-a dreptul impertinent. Iar doamna Carmen Dan a devenit și mai vocală decât înainte. Adică doamna Dăncilă una spune și alta face”, a declarat Rareș Bogdan, în cadrul știrilor B1 TV.