Rareș Bogdan dezvăluie câștigul PNL în alegerile locale: peste 1000 de voturi

Într-o postare pe Facebook miercuri seară, Rareș Bogdan a indicat că prima informație oficială confirmată este că PNL a câștigat 1.146 de primari la nivel național, reprezentând 38% din totalul de 3.054 de mandate disponibile.

El a menționat că înaintea campaniei electorale, PSD a reușit să atragă 181 de primari liberali, astfel încât PNL a intrat în lupta electorală de duminică având 1.032 de primari.

Bogdan a subliniat că numărul primarilor liberali a crescut cu peste 100, iar 10% dintre aceștia sunt din Buzău, considerat „fief al domnului Ciolacu”.

Analiza a fost realizată de către Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale din partea PNL.

”Prima informaţie oficială confirmată este ca PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional, ceea ce reprezintă 38%, din totalul de 3.054 mandate, la nivel naţional. Înainte de campania electorală 181 de primari liberali au fost racolaţi de PSD, astfel încât am intrat în lupta de duminică cu 1.032 primari liberali. Numărul primarilor liberali a crescut cu peste 100, iar 10% dintre aceştia sunt din Buzău, fieful domnului Ciolacu”, a scris Rareş Bogdan.

El a menționat și despre „alte victorii liberale semnificative”, cum ar fi cea a lui George Scripcaru la Brașov și a lui George Tuță la Sectorul 1.

Rareș Bogdan evidențiază victoriile notabile ale PNL în alegeri

Rareș Bogdan a subliniat că una dintre cele mai remarcabile victorii a fost înregistrată la Slatina, municipiul reședință de județ al celei mai influente organizații PSD din România, cea din Olt.

Totodată, el a menționat și victoria impresionantă a liberalului Sebastian Buzila la Toplița, în Harghita.

”Însă poate cea mai spectaculoasă victorie a fost cea de la Slatina, municipiul reşedinţă de judeţ a celei mai galonate organizaţii PSD din România, cea de la Olt. La fel de frumoasă este şi victoria liberalului Sebastian Buzila, la Topliţa, în Harghita”, a mai transmis Rareş Bogdan.

Potrivit declarațiilor sale, cei 1.146 de primari au primit votul a aproape 2,5 milioane de români.

El a adăugat că sunt recunoscători și că PNL rămâne partidul primarilor care aduc dezvoltare.

”Le mulţumim! PNL rămâne partidul primarilor care aduc dezvoltare!”, a mai scris Florin Roman.