Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan atacă din nou guvernarea PSD după ce Premierul Viorica Dăncilă a decis demitera Ecaterinei Andronescu de la ministerul Educației. Bogdan a scris pe pagina sa de Facebook că acest gest este doar un exercițiu de imagine și oricum Antonescu nu era în grații.

Rareș Bogdan este de părere că o decizie mai bună ar fi fost demiterea lui Eugen Teodorovici după OUG 114 sau desecretizarea documentelor fără de care dosarul „10 august nu poate fi soluționat”.

„Doamna Dăncilă, chiar guvernați sau vă trimiteți singură felicitări, ca Mr. Bean?

Dănciă își imaginează că prin operațiuni de imagine (gen demiterea Ecaterinei Andronescu) poate spăla porcării din categoria „10 august”. Ei bine, nu suntem retardați! Știe oricine e atent la „guvernarea” PSD că Andronescu nu era în grațiile PM, iar prin afirmația de ieri doar i-a dat muniție.

Dacă ar fi fost cu adevărat interesată de progresul României, Dăncilă îl demitea pe Orlando imediat după OUG 114 (după care demisiona și ea), dădea ordin ministrului de Interne să desecretizeze documentele fără de care dosarul 10 august nu poate fi soluționat, cerea sesiune extraordinară pentru pensiile nesimțite, nu-l numea pe Ciurchea la CNAS, spunea public de ce a demisionat Nicu Moga, dădea afară toate slugile, toți incompetenții, o demitea pe Pintea deoarece nu a început spitalele regionale și avem UN SINGUR PAT pentru mari arși dotat complet, pe Daea pentru pesta porcină, nu-l lua înapoi pe Fifor după cretinismul cu rachetele de la Deveselu, prioritiza proiectele de infrastructură PE BANI EUROPENI, … și lista continuă.

Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat? Doamna Dăncilă, mai sunt cei din PSD condamnați pentru corupție deținuți politici? Doamna Dăncilă, care e diferența de pensie dintre un fost parlamentar și un fost deținut politic?

Doamna Dăncilă, câte clanuri interlope controlează PSD?

Lăsați-o baltă, ok?”, conchide Rareș Bogdan.