Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan consideră că Viorica Dăncilă, premierul interimar al României, este pur şi simplu inconştientă şi poate face ca ţara noastră să piardă 1,6 miliarde de euro. Liberalul combate informaţia aruncată pe piaţă de Dăncilă, cum că Partidul Popular European, grupul din care face parte şi PNL, ar face lobby pentru ca Volkswagen să-şi construiască noua fabrică în Bulgaria, nu în România. Guvernul liberal va îmbunătăţi oferta către grupul german şi, cel mai important, va avea credibilitate, spre deosebire de Guvernul condus de Viorica Dăncilă, mai spune Rareş Bogdan.

“Dăncilă e pur și simplu inconștientă! Premierul se joacă periculos cu 4000 de locuri de muncă, cu o investiție de 1,6 miliarde de euro. Acum a mai inventat ceva: faptul că PNL nu ar dori o fabrică Volkswagen în România și că EPP ar face lobby pentru Bulgaria. Nimic mai fals!! Vă spun eu care este adevărul: adevărul este că România este în continuare în cărți. Dar negocierea trebuie să o facă Guvernul României, care NU ARE CREDIBILITATE!!! Nu președintele țării negociază, nu europarlamentarii!!

În loc să negocieze, ce face Dăncilă? Aruncă gaz peste foc!?

Guvernul PNL va îmbunătăți oferta către Volkswagen și – extrem de important pentru un investitor serios, cum e VW – va avea credibilitate! Lipsa de credibilitate a Guvernului Dăncilă ne poate afecta. Ce înseamnă asta? 4000 de locuri de muncă. Doamne, câtă inconștiență! E vorba de 1,6 miliarde de euro aduși în România de ditamai Volkswagen! E vorba de faptul că sunt o sumedenie de fabrici în România care fac componente pentru concern!

Vă întreb ceva, doamna Dăncilă, să vedem dacă aveți curaj să spuneți adevărul măcar acum: cu cine v-ați întâlnit în ultima perioadă pe acest subiect? Dar Orlando? Dar Fifor?”, scrie Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.