Lovitură de imagine data de omul care deschide lista de europarlamentare a celor de la PNL. Rareș Bogdan a postat pe o rețea de socializare imaginile care spun totul. Unul dintre cei mai iubiți actori români, Florin Piersic i-a transmis un mesaj pe final de campanie în care îl laudă.

„Dragă Rareș, scumpule, Sunt la spectacol la Cluj, la cinematograful care îmi poartă numele, ne gândim cu toții la tine, îți doresc succes și să fii așa cum esti cu zâmbetul ăla pe care îl ai din când în când și care recunosc că mă impresionează foarte tare zâmbetul tău când ești așa desfăcut, se vede sufletul într-un zâmbet”, spune Florin Piersic pe înregistrare.

La rândul său, Rareș Bogdan i-a mulțumit actorului pentru mesajul transmis. ”Iti multumesc, Florin! Te imbratisez cu mult drag. Sunt onorat si incantat sa ma numesti “prieten scump” si “copile drag”. Tu esti si vei ramane cel mai iubit dintre pamantenii romani. Stiu ca iubesti Romania in fiecare zi, la fel ca mine si ca milioane si milioane de romani din tara aceasta, ROMANIA noastra”, a spus fostul jurnalist.