Rareș Bogdan dă de pământ cu cei din Guvernul Dăncilă și vine cu date concrete în privința politicii economice falimentare pe care au dus-o social democrații. Liberalul acuză PSD că îngroapă România și face publice ratele dobânzilor la care PSD a apelat pentru a face împrumuturi. Toate datele sunt oficiale, venite de la Banca Centrală Europeană.

Nici măcar vecinii din Bulgaria nu se împrumută la o rată a dobânzii atât de mare. România este prima ]n Europa la acest capitol nedorit. “CUM ÎNGROAPĂ PSD ROMÂNIA

Aveți aici tabelul care dovedește că România se împrumută la cea mai mare rată a dobânzii din Europa. 4.59% România, față de 0.32% Bulgaria, de pildă, dar le aveți pe toate mai jos. A fost și 5.05%. Sunt datele pe care le furnizează Banca Centrală Europeană.

Rata respectivă este cea mai simplă dovadă a încrederii în guvernul unei țări.

În cazul guvernării PSD, reprezintă indicatorul eșecului. La această oră, România este cea mai riscantă țară din Uniunea Europeană. Vă amintiți ce s-a întâmplat în Grecia, da? Dobânda asta arată că economia noastră este „junk”, iar agențiile de rating sunt indulgente” a dezvăluit Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.