Astfel, realizatorul TV și posibilul candidat la europarlamentare din partea PNL susține că vitală pentru strategia lui Liviu Dragnea ar fi nimeni alta decât ocupanta portofoliului de Interne, Carmen Dan. 

„În arhitectura sulfuroasă a curtenilor care fac scut în jurul averii președintelui PSD nu prăvilașul Tudorel Toader sau majordomul de artă Darius Vâlcov sunt pionii cei mai importanți. Ci Carmen Dan, o făptură docilă și (probabil) speriată,” susține Rareș Bogdan, într-un editorial semnat pentru reporterglobal.ro

Vedeta Realitatea TV susține că, dând curs tuturor ordinelor venite de la Dragnea, Carmen Dan și-a legat de picior o ghiulea de care nu mai poate scăpa și care o împinge către noi și noi compromisuri.

„Ministrul de interne este demnitarul bodyguard care și-a legat de picioare, dând curs tuturor comenzilor venite de la lumina din Kiseleff 10, o ghiulea de care nu mai poate scăpa. Din cauza acestui lanț de compromisuri pe care Dragnea îl folosește pe post de sperietoare, Carmen Dan va executa orice îi va ordona,” declară Rreș Bogdan.