Europarlamentarul i-a pus la zid pe Teodorovici, pe Lia Olguța Vasilescu și pe Viorica Dăncilă. Nici fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, nu a scăpat. Despre acesta, Rareș a declarat că dă dovadă de foarte multă prostie și ticăloșie sau este un om extrem de bine intenționat care trăiește în alt Univers, dar preferă să cred că e doar naiv.

„Ceea ce găsesc colegii mei întrece orice închpuire știam că cei de la PSD au folosit bugetul public ca pe buzunarul propriu, dar ne închpui că l-a devastat așa.

Pe de o parte a fost extrem de multă ticăloșie, pe de alta extrem de multă prostie. Le mulțumesc celor care au pus umărul să dăm jos acest huvern. Colegul meu Florin Cîțu analizeză posibilitatea de a face plângere penală lui Eugen Teodorofirici care este un dandy. A fost contabilul mafiei. Trăim într-o țară în care există dublă contabiltăți.

Donmnul Budăi dă dovadă de foarte multă prostie și ticăloșie sau este un om extrem de bine intenționat care trăiește în alt Univers. Prefer să cred că e doar naiv. Pe domnul Teodorovici, pe doamna Dăncilă și pe doamna Olguța Vasilescu îi acuz de ticăloșie.

Doamna Dăncilă a fost dirigintele unei clase care a făcut infracțiuni”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.