Rareș Bogdan a salutat cu mult entuziasm, joi, decizia președintelui Iohanis de a organiza un referendum pe justiție chiar în data de 26 mai, atunci când au loc alegeri europarlamentare. Mai mult de atât, prezentatorul TV a spus , în cadrul conferinţei de presă de la Târgu Mureş, că astzăzi ”s-a încheiat cariera politică a lui Liviu Dragnea” deoarece, ”fără OUG pe amnistie și grațiere, Liviu Dragnea nu mai niciun fel de șansă, nici în fruntea PSD, nici în fruntea României”.

”Sunt unul dintre oamenii care au susținut necesitatea unui asemenea referendum. Mă bucur că președintele României a luat aceastăd ecizie extrem de înțeleaptă, extrem de curajoasă, o decizie strategică ce ne va arăta clar ce își doresc românii. Sunt absolut convins că românii își doresc oameni corecți, oameni cinstiți și ei știu foarte bine că în democrație hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern, nu în sediile PSD.

Este o decizie care ne va arăta extrem de clar doința românilor pentro o justiție corectă, iar pentru Liviu Dragnea înseamnă sfârșitul carierei politice. S-a încheiat practic, astăzi, cariera politică a lui Liviu Dragnea. Fără OUG pe amnistie și grațiere, Liviu Dragnea nu mai are niciun fel de șansă, nici în fruntea PSD, nici în fruntea României”, a spus Rareș Bogdan, în apaluzele celor prezenţi.