„Până acum au zburdat. Începând de astăzi o să începem să ne ocupăm și de ei, în sensul în care vom vorbi și de asta. Câți masoni sunt în acest partid, câți securiști, care este legătură cu serviciile secrete. Despre toți, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus”, a declarat Dragnea în cadrul conferinței de la alegerile PSD Caraș Severin.

Rareș Bogdan i-a promis că, dacă intră în politică, până după Sfintele Pași îl va chinui din studioul său și va arăta adevărul despre „acest arendaș ce vrea să îngenuncheze complet România.

„Frica il face sa scuipe venin, disperarea il va face animal ranit, tavalugul oamenilor frumosi si liberi il vor scoate din spatiul public definitiv.
Infractorul catarat in fruntea PSD m-a amenintat astazi de doua ori. L-am calcat in picioare si l-am umilit ca jurnalist, il asigur ca daca intru pe terenul lui il voi zdrobi definitiv, iar partidul pe care il conduce inca spre pieire va ajunge dupa PNL si chiar USR-Plus! Se va clasa in cel mai bun caz pe locul 3. RAZBOI pana la capat. El sau Romania demna pe care o iubim in fiecare zi. Pana una alta, am sa ii raspund maine seara, duminica de la 21.00 la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”, exclusiv pe RealitateaTv si RealitateaFm. Chiar daca as face pasul spre baricada politica, pana dupa Sfintele Pasti il voi chinui din Studioul meu si voi arata adevarul despre acest arendas ce vrea sa ingenuncheze complet Romania. Apoi, nu ar scapa, il voi calca in picioare din strada si din mai multe studiouri Tv si Radio sau platforme media locale, regionale si nationale.

P.S. Livache, crede-ma ca nu iti doresti sa vin si in Terenul tau, o sa va umilesc si acolo cum am facut-o de 6 ani si aici! Cei ca tine, Arsene-ciorapel, Nicolicea, Iordache, Oprisan-portofel, Dancila-minte putina si altii ca voi trebuie dispara din spatiul public romanesc”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Într-o postare pe Facebook, Rareș Bogdan a scris:

„Nu mă sperie un infractor dovedit!
#panalacapat”

 

Liviu Dragnea și-a întărit amenințările, în aceeași zi de sâmbătă, într-o scurtă conferință de presă:

‘Am vrut să transmit un mesaj mai amplu către toate formaţiunile politice din Opoziţie, că, până acum, am vrut să ne vedem de treabă, însă mizeriile, nivelul de violenţă şi nu numai verbală la care s-a ajuns şi pe care îl practică în permanenţă, nivelul de hăituială pe care îl practică toţi, pentru că toţi au în spate aceleaşi butoane, ne-au făcut să le răspundem pe măsură. PSD este un partid mare, care are forţă politică, pe care o utilizează pentru a face bine şi pe care o va utiliza şi pentru a răspunde şi o vom face cu vârf şi îndesat, nu neapărat folosind aceleaşi metode. În ceea ce-i priveşte pe cei care moşesc aceste mişcări politice vor fi scoşi la iveală, pentru că românii au dreptul să ştie adevărul. Au zburdat până acum, pe televizor, Facebook, spunând tot felul de minciuni fără să aducă argumente”, a declarat șeful PSD.

Rareș Bogdan a confirmat că a purtat discuții cu PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, afirmând că va lua o decizie în acest sens după 21 martie, potrivit stiridiaspora.ro.