În opinia lui Rareș Bogdan, Ciolacu este „un pericol cum nu a existat în ultimii 30 de ani” și totodată un „atentat la siguranța statului”.

„Marcel Ciolacu nu mai poate rămâne la conducerea Camerei Deputatilor. Daca se întampla așa ceva în Franța sau Germania, îl luau cu duba direct de la parlament.

Rămânerea sa la conducerea Camerei, ca al treilea om în stat este un pericol cum nu a existat în ultimii 30 de ani, este un atentat la siguranța statului”, a declarat Rareș Bogdan la România Tv.

Un joc pentru răsturnarea Guvernului

Europarlamentarul a atras atenția că de fapt, intenția PSD este de a răsturna Guvernul Orban prin moțiune de cenzură, iar pentru ca acest lucru să se întâmplă, este nevoie de cei de la UDMR.

PSD de fapt a făcut un joc în care pregătește răsturnarea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură și are nevoie de UDMR. Electoratul maghiar este de dreapta, privește cu ură și dispret UDMR când se pozitionează de stânga. În fața alegerilor, UDMR are nevoie de electorat și trebuie să justifice lipitura de PSD.

Este o chestiune concertata in care PSD se joaca cu focul, ei oricum aveau probleme in Transilvania”, a adăugat europarlamentarul