Potrivit liderului interimar al PSD, noua lege construită urmează să-i protejeze într-adevăr pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile.

„Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea”, a scris Ciolacu pe pagina personală de facebook.

Ne trimit doar catastrofe

Totodată, Marcel Ciolacu nu s-a putut abține și a lansat un atac dur la adresa Guvernului PNL, care în opinia liderului PSD, trimite în Parlament „doar catastrofe”, care trebuie reparate în „regim de urgență”.

„Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență. Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experții societății civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberațiile liberale ce atentau la drepturile și libertățile românilor.

Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, scrie Ciolacu pe Facebook.