Radu Crăciun îl înlocuieşte pe Adrian Codirlaşu de la UniCredit Ţiriac Bank, care rămâne membru în conducerea Asociaţiei în urma desfiinţării poziţiilor de vicepreşedinte.

Ionuţ Dumitru, economistul şef al Raiffeisen Bank, şi Eugen Sinca, analist şef la BCR şi-au menţinut poziţiile de membri, iar Iancu Guda, director de colectare creanţe la Coface România, a obţinut un post de membru în noul Consiliu Director. În acelaşi timp, analiştii economici Adrian Mitroi şi Rozalia Pal au fost înlocuiţi.

'Îmi doresc ca AAFBR să devină o asociaţie cu o reprezentare mult mai largă în rândul tuturor profesioniştilor din zona financiară din România. În felul acesta, experienţa profesională diversificată a membrilor săi va face din asociaţie, într-o şi mai mare măsură, un for care să permită dezbateri, schimburi de opinii şi de experienţă pe probleme economice sau financiare de actualitate', a declarat noul preşedinte al AAFBR, Radu Crăciun.

Obiectivele noului Consiliu Director al AAFBR sunt poziţionarea ca organizaţie profesională de top în domeniul financiar-bancar, continuarea proiectelor educaţionale, inclusiv cele legate de obţinerea certificărilor CEFA şi CIIA, creşterea numărului de membri, îmbunătăţirea comunicării interne şi externe şi extinderea sferei activităţilor AAFBR spre zone care prezintă interes în creştere pe pieţele financiare, se mai arată în comunicatul asociaţiei.