Cunoscutul artist Tudor Chirilă a devenit, prin pozițiile sale radicale împotriva unor unor partide politice și a votanților acestora, dar și pentru criticile aduse Bisericii și familiei tradiționale, unul dintre cei mai controversați artiști ai României.

Chirilă a lovit oameni în public, dar s-a și dezbrăcat, la ore de maximă audiență, într-o emisiune de talente de la PRO TV. Tot acolo, solistul trupei ”Vama”, a recunoscut că adevăratul său nume nu este Tudor Chirilă.  Irina Rimes i-a spus lui Chirilă că ea îi știe numele adevărat, moment în care Horia Brenciu a întrebat: „Tudore, tu nu ai trei nume?”

„Ba da, Teodor Matei Chirilă”, a răspuns artistul.

„Pe tine nu te cheamă Tudor? Te cheamă Teodor sau Tudor?”, a întrebat Smiley, la care Chirilă a răspuns: „Teodor, dar nu mi-a spus nimeni așa niciodată.”

Câți bani câștigă Tudor Chirilă

Tudor Chirilă deține compania Agenția de Vise, care se ocupă de managementul său, al trupei sale, dar și a băieților de la Vunk, plus Zoli Toth (ex-Sistem). În plus, Agenția de Vise deține și un shop online pe care se vând tricouri cu trupele din portofoliu, CD-uri, căni, calendare, insigne, rucsacuri și chiar magneți de frigider.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Agenția de Vise deținută de artist a încheiat anul fiscal 2018 (ultimul declarat) cu o cifră de afaceri de peste 2,3 milioane lei, iar profitul net declarat a fost de aproape 150.000 lei.