Varujan Vosganian, vicepreședintele ALDE,  s-a întrebat ,duminică seara, de ce europarlamentarii și protestatarii, care au transmis mesaje de susținere Kovesi, nu au fost indignaţi şi de anchetele lui Tiberiu Nițu sau Toni Greblă, care s-au dovedit a fi doar o înscenare.

Emoții pentru Dragnea și PSD: Kovesi, numită direct în funcția de procuror-șef european? Soluția găsită 

„Am o nelămurire, stimați parlamentari europeni și protestatari localnici care vă arătați indignați și adresați mesaje de susținere fostei șefe a DNA: – De ce nu v-ați arătat indignați și nu ați trimis mesaje de susținere procurorului general Tiberiu Nițu, când a fost cercetat de DNA? Tiberiu Nițu a demisionat din funcție și s-a dovedit că ancheta a fost o înscenare. – De ce nu v-ați arătat indignați și nu ați trimis mesaje de susținere judecătorului de la Curtea Constituțională Toni Greblă când a fost cercetat de DNA? Toni Greblă a demisionat din funcție și s-a dovedit, iarăși, că ancheta a fost o înscenare”, a scris Vosganian, duminică, pe Facebook.

Nu-i așa că cei care fac înscenări și distrug carierele unora trebuie susținuți și elogiați, în timp ce victimele trebuie hulite și disprețuite?”, a adăugat purtătorul de cuvânt al partidului ALDE.