Pe cât de numeroase au fost ”destinațiile ideale”, pe atât de multe facilități erau disponibile doamnelor.

Femeilor care vor o vacanță în care să aibă timp să practice și sport, li se recomandă Cambodgia, mai precis The Place din Phnom Penh. Doamnele au la dispoziție un antrenor personal, iar clubul este împărțit pe 3.000 de metri pătrați, distribuiți pe 4 etaje. Vor beneficia de clase speciale de yoga, Capoeira, chiar și arte marțiale. Un alt club recomandat este The Vancouver Club din Canada. Se organizează ore de pilates, yoga, antrenament pentru pierderea în greutate și multe alte facilități. În topul cluburilor de sport se mai află și Princeton Club, din New York.

Când vine vorba de cluburi pentru petrecere în familie, în topul International Associate Club se află The Canton Club din Guangzhou (China), dotat cu piscine, studio de dans unde au loc clase de aerobic, dans din buric, balet, dansuri latino. Mai mult, clubul are și un spa pentru cele care doresc tratament de întinerit. Un alt club recomandat este The Hollandse din Singapore.

În topul cluburilor cu spa, s-au clasificat The Cascade din Bangkok, Ananda Club din Munchen, Palmerston Etna din Sicilia, dar și Vanderbilt din Statele Unite.

În România, IAC recomandă Vila Siam, una dintre puținele unități tematice de la noi din țară. Femeile au la dispoziție tratamente de detoxifiere și îngrijire prin colagen cu terapia ”magic spa capsule”, un set special pentru picnic romantic în pădurea privată, zonă privată de meditație, respectiv valet personal non stop.