Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat înainte de meciul Astra-Rapid, încheiat cu scorul de 2 la 0 pentru Astra de luni seară, că ar fi interesat de achiziţionarea FC Rapid doar în anumite condiţii, şi anume cu bani mulţi, "nu degeaba", subliniind că acţionarul majoritar al grupării giuleştene vrea să vândă clubul cu un euro. "Au fost unele discuţii cu George (Copos) acum doi ani", a spus Niculae.

Cu toate acestea, proprietarul grupului Interagro a declarat pentru Capital că este “naivitate din partea cuiva să creadă că aș putea cumpăra vreodată un club de fotbal aflat pe locul 10 sau 11 pe cât este Rapidul acum, atât timp cât am un club de fotbal, Astra Giurgiu, aflat pe locul doi în campionatul intern. În plus, este o naivitate să crezi că aș putea fi păcălit să bag bani într-un club așa cum au fost păcăliți alții”. Ioan Niculae a făcut probabil aluzie la tranzacția de acum doi ani în care a fost amestecat Fathi Taher în acționariatul clubului Rapid de către George Copos.

În ediția din 2012 a Top 300 cei mai bogați români, Ioan Niculae are o avere estimată la 1,7 miliarde de euro, George Copos, la 170-175 milioane de euro și Fathi Taher la 80-82 de milioane de euro.