Se pare că cei de la PSD s-au săturat să stea în Opoziție și lansează noi atacuri la adresa liberalilor. Social democrații susțin că asistăm la prăbușirea economică a României, iar PNL va impune modul austerității din 2010.

Urmează tăieri de salarii și pensii?!

Cei din PSD susțin că urmează tăieri de salarii și pensii. ”Guvernul #PNL nu a știut să susțină economia, acum datele publice îi explodează în față și vrea să aplice modelul din 2010: #AUSTERITATEA !

Suntem în plină prăbușire a economiei, care scade cu peste 14% în trimestrul doi. O spun chiar datele Finanțelor, pe care nu le mai pot aranja. Timp de trei luni, Cîțu și PNL n-au avut vreun plan concret. Doar au pierdut timp vital când economia avea nevoie de decizii, nu de vorbe electorale.

Acum, Orban spune că nu va #mări pensiile cu 40% în septembrie și nici vorbă despre #dublarea alocațiilor pentru copii. Pentru ei, vârstnici și copiii sunt iar simple cifre din tabelul contabil, pe coloana tăierilor bugetare.

Guvernul liberal își protejează afacerile și camarila, dar taie de la românii care nu pot să se apere.”, scriu cei de la PSD pe Facebook.