Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a criticat dur alegerea PSD. Și ALDE va avea mâine o ședință în care se va discuta despre prezidențiale. Acesta a mărturisit că vor da un vor în acest sens.

„Vă dați seama că prea multe nu sunt de făcut decât să luăm act de acestă decizie. Și noi avem mâine ședință, probabil vom da un vot în această direcție. Eu și colegii mei suntem dezamăgiți de modul în care a evoluat competiția pentru alegeri. De mai bine de un an de zile vorbim de un candidat comun, pentru noi nu a existat niciodată o altă țintă decât câștigarea alegerilor. Sunt dezamăgit de procedura în care s-a desfășurat de desemnarea, noi nu mai ține cont de ce vorbim de un an de zile”, a declarat Gerea la Antena 3.

Acesta a mai precizat că nu este cazul ca partidul să iasă de la guvernare, deoarece mai sunt măsuri de îndeplinit din programul de guvernare.

„Nu, nu cred că este cazul să ieșim de la guvernare. Noi de dorim să putem să aducem lucruri mai bune pentru cetățeni, în programul de guvernare să venim cu niște ajustări, pe zona de infrastructură. Vrem să facem o restructurare care să permită Guvernului să aibă o activitate mai bună”, a afirmat Andrei Gerea, marți, la Antena 3.