Marian Vanghelie i-a lansat o provocare fără precedent liderului Pro România, Victor Ponta. Acesta este de părere că dacă Ponta este cu adevărat lider, trebuie să candideze pentru funcția de primar al Capitalei cu scopul de a ridica partidul în sondaje.

”Victor Viorel Ponta trebuie să candideze, în condițiile în care în partidul lui are în sondaje 3-4%. Ar fi șansa lui să ridice acel partid. Dacă este lider cu adevărat, ar trebui să candideze!

Voi candida și eu cu cea mai mare plăcere, să îi arăt lui Victor Ponta că nu există în politică. Dacă nu era Adrian Năstase să-l ia de pe Champs-Élysées, să-l bage la liceu, la școală, nu exista.”, notează Marian Vanghelie pe blogul său.

Cuvinte dure la adresa lui Ponta

Marian Vanghelie a avut doar cuvinte dure la adresa lui Victor Ponta. Acesta îl acuză pe liderul Pro România că minte cu nerușinare și că ar fi trebuit exclus de multă vreme din politică.

”Am colaborat mult cu Victor Ponta și îl cunosc bine. Când avea nevoie de mine mă căuta cu socrul lui, ca un copilaș. Minte cum respiră, iar așa cum am mai spus, din punctul meu de vedere, la câte nenorociri a făcut, acesta ar fi trebuit exclus de multă vreme din politică, pentru că nu este un om cu demnitate, un om curajos, un om care să spună lucrurilor pe nume și nici care se ține de cuvânt, trădând pe toată lumea ori de câte ori a avut ocazia și tocmai de aceea îl provoc să candideze pentru a vedea câte voturi ia el ca fost prim ministru al PSD și câte voturi iau eu.”, a mai notat acesta pe blogul personal.

De ce candidează Marian Vanghelie

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea candida din nou, dar nu știe încă ce funcție și-ar dori.

Ia în calcul o candidatură la locale, dar și una la alegerile generale. Se declară dezamăgit și îi ironizează pe candidații principali de la București, Gabriela Firea și Nicușor Dan.

”Ceea ce se întâmplă în București astăzi e ceva incredibil, dar adevarat. Ne uităm la două persoane – una de sex feminin și una de sex masculin în care se dispută Primăria Capitalei. E îngrozitor. E de plâns!

Una e primar în funcție care ne spune că a făcut 22 de societăți comerciale. Nu înțelegem pentru ce: angajați, mașini, dotări…

A doua persoană care se plimbă din stânga în dreapta și să vină să îi dea cineva o palmă ca să spună că face campanie. E de plâns.

Eu voi candida la toate alegerile unde ne lasă. Peste tot. Și la sectoare și la Capitală și prin țară și la parlament. Peste tot.”,a  declarat acesta în urmă cu ceva timp.