'Trebuie să înţelegem că avem o Românie a contrastelor, în care avem şcoli în care nu există toalete în clădiri. Acestea sunt, însă, excepţii şi nu reprezintă o majoritate. În acest moment, noi ne pregătim pentru ca, din toamnă, profesorii care vor trebui să predea materia IT&C în gimnaziu să fie pregătiţi (…) Altfel, în prezent, avem o discuţie la nivelul ministerului cu privire la publicarea rezultatelor de la Bacalaureat, în sensul că există varianta ca acestea să nu mai fie afişate public, ci să fie transmise personal fiecărui candidat', a menţionat consilierul Ministerului Educaţiei Naţionale. 

Potrivit oficialului, în virtutea unui parteneriat public-privat este foarte importantă seriozitatea partenerului care doreşte să se implice în sectorul de IT în educaţie. 

'Este foarte important parteneriatul între sectoarele public şi privat, în special pe domeniul de care mă ocup, IT în Educaţie. Încă din anul 2013, am organizat Congresul Educaţiei unde am invitat companii naţionale şi internaţionale pentru a prezenta soluţii inovatoare în şcoli. Cu acea ocazie, am semnat un Memorandum pentru promovare. Pe partea de Educaţie am avut şi avem parteneriate cu Google, Cisco, Telekom. Este foarte importantă seriozitatea partenerului care vrea să se implice în educaţie', a spus Daniel Bojte. 

Mobile Media Company, care deţine publicaţia 'Comunicaţii Mobile', organizează marţi, la Bucureşti, conferinţa Mobile Innovation, în cadrul căreia participă reprezentanţi ai autorităţilor centrale, precum şi ai companiilor de profil.

AGERPRES