Potrivit unor surse politice, premierul Viorica Dăncilă ar urma să propună pentru Ministerul Transporturilor pe Dragoș Benea, senator PSD de Bacău, iar la Ministerul Dezvoltării propunerea este Laura Moagher, deputat PSD de Prahova.

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, joi, că aceștia „sunt doi colegi minunați”.

„Ar trebui să îi prezentăm oamenilor. Dragoș Benea a fost președinte al Consiliului Județean Bacău și a lucrat pe zona de Transporturi. Laura Moagher a fost director la parcul Bucov. Despre Mircea Drăghici nu putem vorbi încă, fiindcă nu a înțeles nimeni dacă domnul președinte îl respinge sau nu.

Am înțeles că a refuzat în mod nefiresc pe Olguța Vasilescu, iar aceasta a decis singură să iasă din această cursă pentru că blocăm toată țara. La Drăghici nu am înțeles exact, l-a omis, nu a zis nimic.

Propunerile, dacă ar exista una sau două, le face premierul. Trebuie să avem o ședință. Deocamdată suntem în buget, săptămâna viitoare ne vom întâlni și vedem ce facem. Eu am zis că trebuie să mergem cu bătălia până la capăt, adică să atacăm la Curtea Constituțională pe motiv de neconstituționalitate decizia lui Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, joi seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor”.