Ascent Group a încheiat un parteneriat strategic de reprezentare cu reputatul specialist american în cercetarea şi promovarea principiilor antreprenoriatului şi soluţiilor inovatoare în afaceri – Larry Farrell.

În luna martie 2009 Ascent Group a încheiat un parteneriat strategic cu reputatul specialist american în cercetarea şi promovarea principiilor antreprenoriatului– Larry Farrell. În baza acestui parteneriat Ascent Group va reprezenta exclusiv The Farrell Company în România, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova pentru servicii de training şi consultanţă pe teme de antreprenoriat.

Larry Farrell este cel mai important autor în domeniul antreprenoriatului la nivel mondial, fiind puternic implicat în răspândirea spiritului antreprenorial în întreaga lume. Este autorul a trei cărţi de specialitate – “Searching For The Spirit of Enterprise”, “The Entrepreneurial Age”, “Getting Entrepreneurial!”, ultima din ele fiind tradusă şi în limba română sub titlul – “Cum să devii antreprenor” şi publicată în România la Editura Curtea Veche.

Prin încheierea partneriatului între Larry Farrell şi Ascent Group, programele de Antreprenoriat ale lui Larry Farrell vor fi în sfârşit accesibile şi companiilor din România, respectiv din celelalte ţări în care Ascent Group are birouri.

Ascent Group este un grup românesc de consultanţă, cu birouri proprii în România (Bucureşti şi Arad), Bulgaria, Serbia, Cipru şi Republica Moldova, care s-a născut pentru a răspunde unei necesităţi de servicii de consultanţă de înaltă calitate în Europa de Est, pentru investitorii străini. Până la ora actuală, Ascent Group este compania românească de consultanţă cu cea mai mare extindere în afara graniţelor Românei.

Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, oferă servicii de consultanţă profesională în domeniul fiscal, juridic, dezvoltării afacerilor, trainingului şi resurselor umane, asistând în cei 5 ani de activitate de până în prezent, un număr important de companii din toate domeniile de activitate, atât în faza de start-up cât şi ulterior în faza de dezvoltare sau în situaţii de reorganizare şi restructurare.

Considerăm parteneriatul încheiat cu Larry Farrell o importantă realizare a Ascent Group, respectiv o recunoaştere a activităţii desfăşurate de grupul nostru în ultimii ani în stimularea şi promovarea antreprenoriatului în Europa de Est. Cu atât mai mult, în contextul actualei crize economice, considerăm programele de Antreprenoriat soluţii esenţiale atât pentru eficientizarea activităţii marilor companii, cât şi pentru demararea de noi afaceri.