Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. Vremea se schimă radical pe finalul acestei săptămâni și vom avea cu adevărat parte de cel puțin câteva zile de iarnă autentică, cu tot ceea ce presupune ea, de la zăpadă, la viscole și avalanșe.

Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. Noaptea de 28 va debuta cu ninsoare în Carpații Merdionali, de Curbură, dar și în Moldova. În restul țării se vor înregistra precipitații mixte și ploi. Și la noapte vântul va avea unele intensificări, iar mercurul din termometre va scădea până la -10 grade Celsius.

Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. Meteorologii anunță că vremea va continua să se răcească. Maximele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade Celsius.

Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. La deal și la munte își va face din nou simțită prezența ninsoarea, iar în Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureș și în Dobrogea sunt prognozate precipitații mixte.

 

Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, unde va sufla cu până la 80 de km/h. Temperatura minimă va coborî până la -10 grade Celsius.

Prognoza meteo, duminică, 29 decembrie 2019. În București vremea se va răci semnificativ și își va face apariția și ninsoarea. Temperaturile vor fi în scădere, astfel că se va înregistra și 1 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între -2 și 0 grade Celsius.