În trimestrul patru din 2011 compania germană a înregistrat pierderi de 1,34 miliarde de euro, faţă de 514 milioane de euro în perioada similară din 2010,  scrie Agerpres. Deutsche Telekom a obţinut un câştig de 3,2 miliarde de euro în urma eşecului tranzacţiei ce viza vânzarea diviziei sale de telefonie mobilă din SUA către AT&T.
Departamentul american al Justiţiei a cerut în septembrie unui tribunal să blocheze tranzacţia de 39 de miliarde de dolari în urma căreia AT&T urma să preia T-Mobile USA, pe motiv că ar reduce concurenţa pe piaţa telefoniei mobile din SUA.
Veniturile au scăzut cu 3,7%, la 14,9 miliarde de euro.

Pe piaţa din Germania rezultatele obţinute de Deutsche Telekom au fost mixte, compania a pierdut 295.000 de abonaţi pe segmentul de telefonie fixă şi a introdus măsuri de reducere a costurilor. Compania a fost afectată de scăderea profiturilor în Grecia, Polonia, Cehia şi Austria.

EBITDA a urcat la 7,27 miliarde de euro, de la 3,88 miliarde de euro în 2010.

"Mediul economic dificil în aproape toate statele, în special în Sudul şi Estul Europei, a afectat veniturile şi profiturile. În special în Grecia situaţia este extrem de tensionată", a declarat directorul general de la Deutsche Telekom, Rene Obermann.

Deutsche Telekom va deţine 40% plus o acţiune din drepturile de vot la Hellenic Telecommunications Organization SA. OTE deţine 54,01% din Romtelecom.