Acesta a precizat că în unul dintre cele mai importante proiecte pe plan local realizate de TotalSoft a fost cel pentru reţeaua de retail MICRO.ro, care a deschis aproape o mie de magazine, 800 fixe şi restul mobile.

"În şapte luni am realizat tot ceea ce a fost legat de software, hardware în această reţea de retail(…) Au avut un ritm infernal pentru că deschideau câte 10-20 de magazine pe săptămână, dar a fost un proiect excepţional pentru că au ales sistemul nostru Charisma în detrimentul altor sisteme informatice", a precizat Drăgan. Acesta a mai adăugat că TotalSoft va derula în curând un proiect important în agricultură, cu unul dintre cei mai mari operatori agricoli din România, şi activează şi în zona medicală, toţi marii jucători având sisteme informatice TotalSoft.

Cota de piaţă a TotalSoft a crescut în acest an pe plan local până la 14%, compania clasându-se pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii de tip ERP din România, devansând SAP şi Oracle, conform studiului ERP Romania 2011, realizat de Pierre Audoin Consultants (PAC).

Cu 22,45 milioane euro cifră de afaceri consolidată, înregistrată în 2010, din care peste 14 milioane euro obţinute din furnizarea de soluţii de tip ERP (Enterprise Resource Planning) pe piaţa românească, TotalSoft şi-a consolidat poziţia de lider de piaţă.

Sursa: Agerpres