Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a spus că procurorii s-au interesat de situația monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care în urmă cu câțiva ani a locuit în Italia. Deși Bănilă a spus că autoritățile italiene au anunțat că Dincă era curat, lucrurile nu stau deloc așa.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, micuța sechestrată, violată și răpită de monstrul Gheorghe Dincă a dezvăluit că presupusul criminal ar face parte dintr-un clan, care s-ar ocupa cu traficul de persoane.

Unchiul fetei a declarat că Gheorghe Dincă nu este străin de traficul de persoane. Cumpănașu spune că individul din Caracal și membri ai familiei sale s-ar fi ocupat de astfel de lucruri în Italia. „Am dat la DIICOT o listă cu nume, adrese, telefoane ale celor implicați. E clar că e ceva necurat la mijloc. Mai ales că individul care a sunat-o pe mama Alexandrei a spus că fata este în Anglia. Și m-am întrebat de ce Anglia. Și am aflat că acest partener al monstrului este plecat acum în acea țară”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform B1TV.