ProCredit Bank vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de credite pentru cofinantarea proiectelor de investitii finantate prin FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala) cu un nou produs – Creditul AgroInvest – Fonduri Europene.

Principiul de baza al finantarii nerambursabile este acela al rambursarii cheltuielilor efectuate in prealabil de catre Beneficiar. Pentru a beneficia de finantare nerambursabila pentru proiecte de investitii, o exploatatie agricola trebuie sa efectueze in prealabil cheltuielile din surse proprii si/sau dintr-un credit.

ProCredit Bank acorda credite de investitii pentru aceasta destinatie pe perioade de pana la 15 ani. Potentialii beneficiari ai Creditului AgroInvest – Fonduri Europene sunt producatorii agricoli (gospodariile din mediul rural), precum si orice societate comerciala cu activitate agricola, iar posibilele destinatii sunt investitiile in utilaje si echipamente, tehnologii pentru zootehnie, echipamente pentru irigatii, achizitie sau constructie de imobile.
 
Clientii beneficiaza de plan de rambursare flexibil, putand plati fie rate lunare (egale sau inegale), fie rate sezoniere (minim 4 rate de credit intr-un an calendaristic si rate zero in lunile fara venituri). De asemenea, ProCredit Bank poate acorda o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Banca accepta orice tip de garantie, fara obligativitatea unei ipoteci pentru credite pana in 30.000 EUR (inclusiv), cu maturitati pana in 5 ani, pentru sume mai mari solicitand garantii imobiliare care sa acopere 75% din valoarea creditului, iar in cazul in care garantiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit partial cu garantie de la Fondul de Garantare al Creditului Rural.

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama completa de servicii si o gama larga de produse bancare. In operatiunile de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici si intreprinderilor mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie  vitala in cadrul economiilor in care opereaza.

Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.

Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, dar nu sunt interesati in principal de maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea si a mentine o atmosfera de lucru placuta si eficienta si pentru a furniza servicii prietenoase si competente clientilor nostri.

ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor săi – persoane fizice si juridice – mai multe optiuni de depozite in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC. Aceasta structura unica de actionari asigura un management stabil si prudent si o evolutie dinamica a ProCredit Bank pe piata romaneasca.

 

 

Pentru mai multe informatii:

 

ProCredit Bank Romania                       

Monica Vasile

Tel.:  021-201.60.42

Fax:  021-305.56.63