Curtea de Apel Bucureşti a suspendat provizoriu procedura de insolvenţă a dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor, deschisă în luna iulie de Tribunalul Bucureşti la solicitarea firmei Romconstruct Ploieşti, pentru o datorie de 1,3 milioane lei.

„Am făcut recurs împotriva sentinţei din iulie, Impact Developer&Contractor solicitând, totodată, printr-o altă acţiune, şi suspendarea provizorie a executării sentinţei pronunţată de Tribunalul Bucuresti, până la soluţionarea cererii de suspendare formulata în cadrul recursului. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-au pronunţat, miercuri, în sensul suspendării provizorii a procedurii generale a insolvenţei”, a declarat avocatul Florin Gornea de la casa Boştină şi Asociaţii, care reprezintă în instanţă dezvoltatorul imobiliar.

Tribunalul Bucureşti a admis, în luna iulie, cererea de deschidere a insolvenţei Impact Developer & Contractor, solicitată în luna ianuarie de firma Romconstruct Ploieşti, pentru o datorie de 1,3 milioane lei, însă dezvoltatorul imobiliar a făcut recurs la decizia instanţei.

Impact arăta atunci că are în conturi peste 10 milioane lei, cu mult peste nivelul sumei de 1,3 milioane lei solicitate de Romconstruct ca presupus debit, iar intrările lunare de cash ale Impact sunt de circa 4 milioane lei.

SURSA: Mediafax