Stella Litou, directorul de programe al stației în ultimii patru ani, părăsește postul de televiziune. Pleacă la Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia, unde va avea o poziție importantă în top management. Grupul grecesc este prezent și la noi în țară, prin operațiuni de radio (Kiss FM, Rock FM, Magic FM) și prin posturile Kiss Tv și Magic Tv.

Stella Litou a venit în Pro Tv în ianuarie 2015. Înainte de a se alătura echipei din țara noastră, aceasta a ocupat poziția de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria.

Anna Group a fost fondată în 1988 de către Minos Kyriakou, care venea dintr-o familie cu tradiție de 150 de ani în afaceri în transporturi maritime. Grupul deține operațiuni media în mai multe țări, printre care Grecia, Cipru, Serbia, Muntenegru, Slovenia și România.

În Grecia, operează ANT 1TV, cea mai importantă stație TV.

Nova Television Bulgaria a fost unul dintre succesele comerciale ale grupului: a fost cumpărată cu 3 milioane de dolari în 2000 și vândută cu 970 de milioane de dolari în 2008.

Zona de programming va fi preluată de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria.

Antonii Mangov, din Bulgaria, va prelua zona de programming.

În anul 2008 acesta a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificare pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziii a grupului, scrie Paginademedia.ro.

Te-ar putea interesa și: