Delia are probleme mari în plină pandemie de coronavirus. Vedeta este la autoizolare, dar este implicată într-un scandal în mediul virtual.

Delia, scandal și jigniri în mediul virtual

Vedeta Antenei 1 și-a ieșit din minți. Aceasta nu a mai putut suporta cele spuse de o urmăritoare din mediul online așa că a reacționat fără să mai țină cont de nimeni și nimic. Nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, dar acest lucru este văzut cu admirație de unii, iar de alții aspru criticat.

Totul s-a petrecut după ce artista a urcat pe rețelele de socializare fotografii de pe terasa casei sale în care apare într-o ținută inedită. Deși imaginile le-au transmis o energie bună unora, alții au fost deranjați.

„Țara arde și baba se piaptănă”, a spus una dintre urmăritoarele ei. „Ce-aveți, oameni buni? Ar trebui să stăm cu toții acasă, să ne plângem de milă? Chiar așa de rău vă afectează statul acasă?”, i-a luat apărarea Deliei o altă fană.

Sătulă de critici, artista a răbufnit. Mai mulți fani au sărit cu like-uri la răspunsul ei, semn că nici aceștia nu sunt de acord cu cele spuse.

„Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”, s-a dezlănțuit Delia Matache.