Așadar, cea mai urmărită televiziune din România vrea din nou să spargă audiențele și a decis să readucă pe micile ecrane unul dintre cele mai cunoscute filme de Crăciun.

Sâmbătă, 5 decembrie, românii pot vedea de la ora 20:00 primul film din seria ”Singur acasă”, film care a înregistrat un succes memorabil. Așadar, putem să vedem din nou prin ce aventuri mai trece micul Kevin, interpretat de actorul Macaulay Culkin.

Seria va continua

Așa cum PRO TV ne-a obșinuit deja vor fi difuzate și celelalte filme din serie. Astfel, seria va continuat cu ”Singur Acasă: Pierdut în New York”, film în care apare chiar președintele în exercițiu din Statele Unite ale Americii, Donald Trump. Filmul va fi difuzat pe 12 decembrie la ora 20:00.

În al treilea film din serie, Kevin nu va mai fi jucat de către Macaulay Culkin, ci de Alex D. Linz. Chiar dacă Culkin nu va mai fi în film, acesta este la fel de bun ca primele două.

Ultimul film din serie va fi difuzat tot pe PRO TV, pe 19 decembrie la ora 20:00.

Despre Singur Acasă

„Singur Acasă” este un film de comedie, de Crăciun, lansat în 1990, produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus, care îl are drept protagonist pe Kevin McCalister (Macaulay Culkin), ce trăiește o adevărată aventură când părinții lui îl uitau acasă, iar el trebuie să se lupte cu hoții.

A fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Practic, pentru români, difuzarea filmului marchează începutul perioadei sărbătorilor, devenind, pentru mulți, o tradiție chiar. Deși au trecut 30 de ani de când a fost prima dată difuzat, oamenii încă se uită, unii chiar an de an.