Tineri, frumoși, singuri, dar mai ales royali. 

 Prințul Hussein bin Abdullah al Iordaniei este în prezent singur. Moștenitorul în vârstă de 24 de ani  iubește motociclismul și gătitul și a fost văzut la începutul acestui an urmărind un meci de fotbal alături de prințul William în timpul unei  vizită oficiale, scrie standard.co.uk

 Prințul Constantin-Alexios, are 20 de ani și în prezent învață la Universitatea Georgetown din Washington D.C. Cu toate că regaliatea a fost desfințată în Grecia în 1973, iar titlul de prinț este mai mult de formă, știe cum să trăiască ca un adevărat sânge albastru. Plus că, familia lui Alexios este foarte apropiată de familia regală britanică. 

Prințul Mateen de Brunei este al șaselea în linie la tron ​​și este de asemenea singur. În vârstă de 27 de ani, are o înclinație spre sporturile de aventură, polo și îi plac pisicile din rase exotice. 

În familia regală britanică extinsă există Louis Spencer, de 24 de ani. Absolvent al Universității din Edinburgh urmează să moștenească proprietatea Althorp Estate, o decizie care a atras critici, deoarece Louis are trei surori mai mari.

Louis Spencer nu este oficial un prinț, dar tot o să primească  probabil  câteva invitații la nunțile regale, mai ales când îl ai ca verișor pe prințul Harry.

Deși se zvonește în ,,regat” că  Arthur Chatto se întâlnește cu Lizzie Friend, o studentă de la Universitatea din Edinburgh, nu aveam cum să nu îl punem pe listă.

Dacă e să ne luăm după ceea ce postează pe instagram, prințul Arthur Chatto unul dintre cei mai relaxați moștenitori, în timp ce pune o mulțime de poze la bustul gol sau din vacanțe.

Și desigur,  din acest top nu îl puteam exclude pe Sam Chatto, care deși  în prezent are o relație cu blogger-ița Sophie Pipe, merită să fie luat în calcul, mai ales că  nu se știe niciodată ce o să se întâmple mai departe.