Utilizatorii nu vor mai avea nevoie să descarce aplicaţii sau să ataşeze alte dispozitive, este suficient să îşi conecteze iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul la docking station pentru a avea acces la filmele, fotografiile sau muzica preferată.
Datorită difuzoarelor încorporate de 10W, Epson MG-850HD este capabil să redea muzică, filme şi fotografii, precum şi programe TV şi filme de lung-metraj descărcate de pe iTunes, la scara unei proiecţii cinematografice de mari dimensiuni care poate ajunge la 300 inch (7,62m). Posibilităţile variate de conectare permit redarea de conţinut preluat de la Blu-ray, DVD, PC, TV şi surse pentru jocuri.
Valorificând cele mai noi tehnologii Epson, acest model oferă o luminozitate pe alb si pe culoare de 2.800 lumeni şi o rată de contrast de 3.000:1, pentru a asigura imagini de înaltă calitate, chiar şi în lumina diurnă. Tehnologia 3LCD oferă imagini clare, strălucitoare, care nu afectează ochii.
Funcţia “plug and play” permite utilizatorilor să instaleze şi să folosească proiectorul imediat, extrem de simplu. Oricare ar fi unghiul în care este aşezat videoproiectorul, datorită cursorului pentru reglarea keystone pe orizontală, proiecţia poate fi ajustată pentru o imagine dreaptă şi corectă.
Epson MG-850HD va fi disponibil din luna noiembrie 2011.