Michael Scott a fost CEO-ul Apple din 1977 până în 1981. Atunci când s-a alăturat companiei, acesta a asociat un număr fiecărui angajat. Astfel, angajatul numărul zece a fost Gary Martin, responsabil cu contabilitatea. Acesta a lucrat la Apple până în anul 1983, iar apoi la urmat pe Scott la Starstruck. În prezent, acesta este un investitor privat şi membru în boardul companiei IT LeoNovus.

Numărul nouă a fost Sherry Livington. Aceasta era secretară şi mâna dreapta a lui Scott. Ea a lucrat la Apple până a ieşit la pensie. Numărul 8, Chris Espinoza, s-a alăturat companiei când avea doar 14 ani şi lucra part-time, fiind la liceu. Acesta încă lucrează la Apple. S-a ales cu numărul opt deoarece atunci când Michael Scott a împărţit numerele el era la şcoală şi a întârziat.  

Scott şi-a atribuit numărul 7, în glumă, deoarece vroia să fie agentul 007. Acesta a fost numit CEO Apple la recomadarea lui Mike Markkula, omul care a investit 250.000 de dolari în companie. Scott este interesat în prezent de pietre. El vrea să pună la punct un aparat similar cu tricoderul din Star Trek care să indentifice pietrele.
Randy Wigginton, angajatul numărul şase, s-a ocupat cu rescrierea programului BASIC pentru ca acesta să funcţioneze pe Apple II.  După Apple, Wigginton a mai lucrat la eBay, Google şi acum este angajat la Square.
Rod Holt, angajatul numărul cinci, a ajutat la dezvoltarea sursei pentru Apple II. După şase ani la Apple, Holt a fost pus pe liber de noua conducere.
Bill Fernandez, numărul patru, a învăţat la aceeaşi şcoală cu Jobs şi era vecin cu Steve Wozniak. Când Jobs şi Wozniak au înfiinţat Apple, Fernandez a fost primul lor angajat. Acesta a lucrat la Apple până în 1993. De aici a plecat la compania Ingres, iar în prezent are propria firmă de IT.
Mike Markkula este cel care i-a sprijinit financiar pe Jobs şi Wozniak. Acesta a contribuit cu 250.000 de dolari la bugetul companiei şi s-a ales cu 30%  din acţiuni. Markkula a stat la Apple până în anul 1997. În prezent, acesta investeşte în diferite startup-uri.
Steve Jobs a primit numărul doi, deoarece Scott nu considera că acesta merită sa fie numărul unu. Wozniak, numărul unu, a primit o ofertă de la HP şi era aproape să o accepte. Nu a acceptat-o şi a rămas la Apple. El era expertul tehnic. Wozniak încă mai colaborează cu Apple şi vorbeşte regulat cu Steve Jobs.

Sursa: businessinsider.com