RisCo are o surpriza pentru tine: un numar dublu de rapoarte la abonamentele oferite. De acum, abonamentul Extra va contine 500 de rapoarte individuale fata de 250 de rapoarte in trecut. Poti astfel sa verifici pana la 250 de clienti existenti sau potentiali.

Abonamentul Premium va include 200 de rapoarte, iar Abonamentul Plus 100 de rapoarte. In felul acesta, oferim cea mai buna combinatie intre costuri, timp alocat si beneficiile obtinute. Vei verifica ieftin, simplu si rapid clientii si vei limita pierderile din neincasarea facturilor.

Abonamentele se adreseaza oricarei firme si au preturi cuprinse intre 395 si 1595 lei (plus tva). Cu ajutorul lor poti verifica orice firma din Romania in cel mult 1 minut si poti afla imediat ultimele date disponibile despre ea, atat financiare cat si juridice.

Fiecare abonament include rapoarte gratuite nelimitate! Rapoartele gratuite sunt de anumite tipuri in functie de abonamentul cumparat. Intreaga oferta si detaliile abonamentelor pot fi gasite la adresa Abonamente RisCo (http://www.risco.ro/abonamente).

Despre RisCo:

Folosind rapoartele RisCo reduci riscul de neincasare a facturilor si eviti legaturile de afaceri cu firme care au o situatie financiara instabila. Rapoartele RisCo sunt cele mai complete si usor de utilizat de pe piata din Romania.

Sistemul RisCo iti ofera si alte servicii pentru afacerea ta: alerte privind intrarea unui partener de afaceri in insolventa sau faliment, alerte referitoare la starea firmei pe care o analizezi. Totodata, ai posibilitatea de a identifica noi clienti in zona ta de interes, conform criteriilor pe care le selectezi prin serviciul Selectii Firme, dar si alte facilitati. Intra pe www.risco.ro si afla informatii despre toate serviciile RisCo!