Coordonatorul proiectul Calin Donca explică: “ dacă până acum eram simpli plătitori ai unor facturi pe care nu le înțelegeam și față de care nu aveam nici o putere, în această perioadă de tranziție de la o piață veche spre cea nouă, putem alege un furnizor care să ne plătească pentru a-l promova, deoarece reclama din om în om poate fi foarte eficientă mai ales că prețurile sunt cam la toți la fel iar alături de noi beneficiază atât compania dar mai ales clienții activi”. 

La ora aceasta în România există o informare masivă privind noile scumpiri la facturile de energie în cazul celor care nu au optat pentru piață concurențială iar majoritatea nu au făcut încă acest lucru mai ales pentru că nu au înțeles pe deplin avantajele, dezavantajele dar mai ales riscurile ce trebuie cântărite într-o asemenea perioadă. 

Ce trebuie făcut? 

Schimbarea furnizorului se face printr-un proces simplu și explicat pe larg pe site-ul ANRE.ro unde putem găsi atât un comparator al prețurilor din zona noastră cât și toate informațiile necesare pentru a înțelege pe deplin drepturile fiecărui consumator. 

Unul dintre produsele companiei With US se află pe prima poziție în clasamentul celor mai mici prețuri pentru energie, fiind bineînțeles o ofertă limitată cu preț variabil și total în avantajul clientului, precum se poate observa și în imaginea alăturată.

Un alt produs al companie oferit exclusiv prin platforma withus.ro este cel prin care clienții pot ajunge cu factura pe 0 prin recomandările pe care le transformă în clienți ai furnizorului. Acest produs beneficiază și de o asigurare de locuință gratuită de care este mai bine să nu avem niciodată nevoie dar fiind gratuită este binevenită oricărui client. 

Proiect copiat după o companie din America 

“ Ceea ce am făcut a fost să copiem cât de bine s-a putut ceea ce deja a funcționat cu succes”, explică CEO-ul companie Calin Donca, făcând referire la compania Ambit din America ce funcționează de ani buni în domeniul energiei și care a trecut deja pragul de 1 milion de clienți intermediați dintre care sute au facturi 0 la energie deoarece au ajutat la dezvoltarea proiectului și au fost printre primii care au profitat de ocazia unică din piața lor. 

Schimbarea furnizorului de energie este un proces simplu si rapid, totul fiind online fără a fi nevoie de nici un drum decât un telefon cu cameră foto și conexiune la internet. De asemenea, clientul nu riscă nimic, indiferent în ce moment al contractului este se poate muta din nou, cu o simplă notificare de 21 de zile și fără nici o taxă de penalizare. 

Pentru mai multe detalii, accesați energieromaneasca.ro. (P)