Conform unui anunț de licitație, oficialii Primăriei Voluntari au finalizat procedura de achiziție, prin negociere fără anunț de participare, autovehicul Volkswagen Passat. Licitația derulată de Primăria Voluntari a fost câștigată de Porsche Inter Auto Romania, care furnizează o mașină Volkswagen Passat, Primăriei Voluntari contra sumei de 144.314 lei, fără TVA, estimarea inițială a valorii contractului era de 158.228 lei, fără TVA.

„Ansamblul ofertelor prezentate ca raspuns la o licitatie deschisa, la o licitatie restransa sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Au fost luate in considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selectie calitativa”, este justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare de către Primăria Voluntari.

Conform site-urilor de specialitate, un autoturism Volkswagen Passat, cu o valoare de circa 32.000 euro, fără TVA, are dotări opționale foarte aproape de modelul Passat Highline-2.0 TSI 280CP 4×4.