Andra a anunţat că va face o donaţie impresionantă, de 20.000 de euro, către Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, unul dintre cele mai importante spitale din România în contextul luptei împotriva coronavirusului.

„Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat”, mărturiseşte Andra, care speră ca prin gestul său să ajute spitalele româneşti şi să-i stimuleze pe cât mai mulţi români să arate că le pasă şi să facă gesturi similare.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos

„Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător.

Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a precizat cântăreaţa, potrivit libertatea.ro.

Gesturi asemănătoare au fost deja făcute şi de Gigi Becali, care a donat circa 100.000 de euro către „Matei Balş”, sau de Simona Halep, care a anunţat că va ajuta spitalele din Bucureşti şi Constanţa.