Prima faza a proiectului proiectul Casa Nova Residence din Corbeanca a fost vanduta integral in aceasta vara, au anuntat astazi reprezentantii EuroMetropola, agentul exclusiv al proiectului. Aceasta consta in 88 de case individuale cu structura P, P+1 si P+1+M si suprafete construite cuprinse intre 150 si 400 metri patrati.

Complexul rezidential Casa Nova este dezvoltat de catre compania Asset Management& Effect Capital, dezvoltator ce detine in portofoliul sau si alte proiecte rezidentiale (Solaria Residence Băneasa, Bectro Office Building Unirea). Proiectul se va desfasura pe o suprafata de 80 de hectare, iar constructia va fi finalizata in 2010. Valoarea investitie se idica la 100 milioane de euro.

Casa Nova va cuprinde peste 800 de vile. In cadrul acestui ansamblu vor fi disponibile mai mult de 40 de modele de vile. Locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 150 si 450 mp, dispuse pe loturi de teren de 500, 700, 900 si 1.200 mp.

Saptamana trecuta au inceput lucrarile pentru Casa Nova Residence din Corbeanca. Prima faza a proiectului cuprinde 88 de locuinte, iar noii proprietari se vor putea muta aici incepand cu vara anului 2009.

A doua faza a proiectului va cuprinde inca 212 de vile individuale si de tip duplex si 16 imobile cu structura P+2E+3 retras, in cadrul carora sunt disponibile 300 apartamente, totalizand 35.000 mp construiti.

Parterul acestor imobile va fi destinat exclusiv spatiilor comerciale care se vor inchiria sau vinde, in functie de solicitari.Tot in a doua faza se vor construi si o serie de facilitati, respectiv scoala, gradinita, spital, club, terenuri de tenis, camin de batrani cu centru de tratament si recuperare, si mai multe locuri de joaca pentru copii. Suprafata totala a terenului pe care se va intinde acest complex este de 50 de hectare.

Pretul pentru locuintele din cadrul Casa Nova Residence este de 1.400 euro/mp construit+TVA si 100 euro/mp de teren, iar pentru apartamente, de 1400 euro/mp.