Allview a anunţat  în cadrul MWC 2012 actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru gama de tablete AllDro Speed, fiind prima companie românească care va introduce Android 4.0.3 pe dispozitivele sale.

„Ca jucători importanţi cu experienţă extinsă în piaţa terminalelor mobile şi a tabletelor, participarea la eveniment va avea ca principal obiectiv stabilirea unor noi colaborări cu distribuitori de pe piaţa europeană a telefoniei mobile. Strategia noastră de dezvoltare vizează creşterea ariei de acoperire în piaţa europeană prin extinderea canalelor de distribuţie”, a declarat, Lucian Peticilă, Manager General Allview.
 
Actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru produsele din gama Allview AllDro Speed va fi disponibilă în cursul lunii martie pe website-ul producătorului. Printre beneficiile pe care le aduce Android 4.0 se numără: posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, interfaţa grafică îmbunătăţită care integrează butoanele pentru funcţiile de baza: Home, Back şi Recent Apps, accesare concomitentă a aplicaţiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manage, introducere mult mai facilă a textului, e-mail organizat în foldere, Wi-Fi direct, editor foto nativ, posibilitatea efectuării apelurilor video prin aplicaţii precum Skype sau Yahoo!.