GarantiBank România a aprobat credite în cadrul programului Prima Casă în sumă de un milion de euro şi are în diverse stadii de analiză dosare în valoare de încă un milion de euro, a declarat, Okan Yurtsever, director retail banking şi bankassurance al băncii.

„Valoarea medie a unui credit Prima Casă este în jur de 60.000 de euro, în condiţiile în care încearcă să utilizeze cât mai multe fonduri”, a afirmat oficialul GarantiBank. Majoritatea creditelor aprobate au fost utilizate pentru cumpărarea de apartamente vechi. GarantiBank are un plafon în cadrul programului guvernamental Prima Casă de 3,4 milioane de euro.

Pentru segmentul de retail, printre produsele şi serviciile dezvoltate de Garanti Bank se numără BonusCard, primul card de credit multi-brad cu cip din România, instrumentele de plată contactless, primul produs de creditare ce oferă protecţie financiară în caz de pierdere involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală şi permanentă, deces din orice cauză, precum şi un card de debit cu zero comision de retragere la orice bancomat din România şi serviciul de Internet banking.

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International, cu sediul la Amsterdam. În prezent, banca are o reţea de 51 de unităţi, 80 de bancomate, peste 4.000 de terminale POS şi peste 640 de angajaţi.

SURSA:
Mediafax