În ultima săptămână, acţiunile s-au apreciat cu 2,17%, iar în ultima lună cu 3,48%. În acest an, valoarea totală a tranzacţiilor se ridică la 1,05 miliarde de lei. 

Fondul Proprietatea deţine o pondere de 20,44% din totalul indicelui BET, situându-se pe locul al doilea după Banca Transilvania cu 20,72%. Locul al treilea este ocupat de OMV Petrom cu 15,87%. La data de 5 iulie, în jur de 43,3% dintre acţiunile Fondului erau deţinute de persoane juridice, circa 33,33% de către BNY Mellon din New York şi 23,2% de persoane fizice. 

Fondul Proprietatea este o societate pe acţiuni din România care funcţionează ca o societate de investiţii de tip închis pe durată nelimitată, listată la Bursa de Valori de la Bucureşti şi administrată de Franklin Templeton Investment Management Ltd. UK Sucursala Bucureşti din septembrie 2010. 

Fondul a fost înfiinţat în 2005 de către statul român pentru despăgubirea persoanelor expropriate în mod abuziv de regimul comunist român şi care nu puteau fi despăgubite în natură. Iniţial, acţionarul unic al Fondului a fost statul român. De la înfiinţarea Fondului, acţiunile sale au fost acordate gradual de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor persoanelor fizice îndreptăţite legal să primească compensaţii şi care au ales să-şi convertească titlurile de compensare în acţiuni emise de Fond.