Potrivit unui anunţ de atribuire publicat în SEAP, Administraţia Prezidenţială va încheia un acord cadru pentru servicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate pentru o perioadă de patru ani, iar licitaţia implică încheierea unor contracte subsecvente.

Valoarea contractului pentru eservicii de transport aerian de călători în ţară şi străinătate este de 2,33 milioane lei, respectiv aproximativ 518.000 euro, fără TVA. Administraţia Prezidenţială a primit 10 oferte pentru această licitaţie, toate firmele fiind admisibile. Contractul a fost atribuit în ultima zi a lunii februarie, iar cele 10 firme de unde Administraţia Prezidenţială cumpără bilele de avion sunt Danco Pro Communication, Weco TMC, Oplimpic International Turism, Travel Time, Eximtur, Accent Travel&Events, Expert Multiservices, Hobby Tour, World Tourism&Tour şi Paravion. 

Conform anunţului de licitaţie, Administraţia Prezidenţială nu a organizat licitaţie electronică, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.