Orange România şi clubul Rapid Bucureşti anunţă lansarea produsului PrePay Suporter pentru fanii echipei de fotbal giuleştene.

Suporterii echipei Rapid care achiziţionează cartela PrePay Suporter primesc informaţii  despre goluri şi marcatori la fiecare meci al Rapidului, pentru fiecare gol înscris de echipă primesc 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare victorie pe teren propriu primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat de Rapid în deplasare primesc un bonus de 2 euro. La reîncărcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum 7 euro, clienţii primesc gratuit aceste beneficii, valabile timp de 30 de zile de la reîncărcare, în timp ce creditul de 7 euro poate fi consumat aşa cum îşi doresc.

Suporterii „alb-vişiniilor” pot cumpăra din fan shop-urile clubului Rapid, din magazinele Orange şi din magazinul online pachetul PrePay Suporter cu logo-ul echipei, în care vor găsi câte un abţibild cu care îşi pot personaliza telefonul mobil şi câte un breloc. Dacă sunt deja clienţi Orange PrePay, se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu textul RAPID la numărul 321.

“PrePay Suporter este un produs de telefonie mobilă original, creat special pentru suporterii fotbalului românesc. Ne bucurăm că peste 15.000 de suporteri ai echipelor cu care am semnat deja acest parteneriat s-au înscris în PrePay Suporter. Suntem încântaţi că Rapid Bucureşti ni s-a alăturat în acest proiect şi invităm cât mai multe cluburi de fotbal să intre în PrePay Suporter pentru a întări legatura dintre echipe şi comunităţile de fani”, a declarat Dorin Odiaţiu, Marketing Director Orange România.

„Am semnat parteneriatul cu Orange din dorinţa de a-i aduce pe suporteri cât mai aproape de Rapid, oferindu-le mai multe facilităţi de comunicare pe mobil şi informaţii în timp real despre performanţa echipei”, a declarat Ion Taban, Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Rapid Bucureşti.

În prezent, Orange are parteneriate PrePay Suporter cu şase cluburi de fotbal renumite din ţară: Rapid Bucureşti, F.C. Dinamo Bucureşti, F.C. Braşov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi.