Sunt probleme imense în mediul afacerilor. Antreprenorii sunt sugrumați pur și simplu de legile care îi încurcă extrem de mult. Mai mult, nici autorizațiile de funcționare nu sunt obținute în timp util. Din această cauză, afaceriștii suferă extrem de mult. Pierd foarte mulți bani.

Daniel Tănăsoiu, un antreprenor care gestionează o firmă de imobiliare, a dezvăluit problemele imense prin care a trecut. Acesta a vorbit la Palatul Parlamentului, la o adunare organizată de către PNL. Tănăsoiu a pierdut jumătate de an pentru că nu i s-a aprobat o autorizație de către autorități. În tot acest timp, acesta a fost nevoit să plătească și chiria pentru locația unde și-a dezvoltat afacerea.

„Am stat după avizul de la DSV șase luni. În tot acest timp, eu am închiriat un spațiu pe care am platit chirie”, s-a lamentat antreprenorul.

Și asta nu e tot. Daniel Tănăsoiu a vorbit și despre o altă mare problemă. Legislația este una extrem de stufoasă care mai mult le pune bețe în roate afaceriștilor decât să îi ajute. „Este îngrozitor ce se întâmplă. E aproape imposibil să deschizi o clinică medicală la etajul 1 sau la mezaninul unei cladiri. Legislația în domeniu este ultraînvechita. Într-o clinică medicală se cer 15 metri patrati de spatiu verde. Dacă vreți să păstrați medicii schimbați legislația”, le-a transmis antreprenorul politicienilor.